FROGNERVEIEN 6

 

F6 – en cocktailbar midt i hjertet av Oslo. I en av de velkjente og mest besøkte gatene på Solli plass, finner du F6, en liten men stor cocktail bar – dedikert til å lage cocktails slik det skal gjøres. 

 

00 47 981 35 963  |  post@f6.no  |  Frognerveien 6 / F6

Frognerveien 6 & Cocktail Bar Selskapslokaler

Midt på solli plass

I 2015 var den lille baren igjennom en totaloppussing som resulterte i nye F6 med 2 etasjer og 2 barer til  alle våre cocktail-elskende gjester. I tillegg ble det gjort enkle grep med lokalene som gir alle som ønsker det mulighet til å stelle i stand unike selskaper og events av mindre art. Som feks afterwork eller bursdagsfeiring.

Frognerveien 6 & Cocktail Bar Selskapslokaler

UNIKE OPPSKRIFTER

Vår visjon er å være en unik bydels-bar med utsøkte cocktails, og på menyen finner du både de kjente klassikerne og de mer moderne cocktailene. Skulle du få lyst på noe helt utenom det vanlig – så setter vi sammen en helt spesiell cocktail, med en lokal vri, kom innom i Frognerveien 6.

Frognerveien 6 & Cocktail Bar Selskapslokaler.jpg

vi er mixologer

F6 er stolte av å ha vært tidlig ute innenfor mixologifaget i Oslo og håper at alle kan finne sin helt spesielle favoritt-cocktail hos oss. Vi holder åpent hver uke – tirsdag til lørdag – fra kl. 16.00 til kl. 03.00 (01.00 på tirsdager).


 

F6 – eller Frognerveien 6, som mange kaller det, har siden åpningen vært et samlepunkt for Oslos bar –og cocktail-entusiaster