F6 er valgt ut som et av flere anbefalte serveringssteder på eventlokaler.no

 
Photoshop screen.jpg
 

F6 er et av lokalene som er anbefalt til variert bruk hos www.eventlokaler.no, en samleside som anbefaler forskjellige typer lokaler til forskjellige typer aktiviteter i Oslo. På nettsidene til eventlokaler.no er blant annet F6, Nedre Løkka, Justisen, Gamle Museet og Stratos  oppført, og det er vi veldig stolte over! Finn et lokale som passer perfekt for ditt arrangement og dine aktiviteter. På eventlokaler.no får du tilgang til en utvalgt samling av unike lokaler som passer til et bredt spekter av ulike aktiviteter og arrangementer.

Selskapslokaler+1-1.jpg

1. Se og oppdag lokaler

Utforsk eventlokaler.no for å finne lokaler som passer perfekt for dine behov. På eventlokaler.no finner du noe for enhver smak fra rustikke til elegante selskapslokaler.

Selskapslokaler+3-1.jpg

2. Send forespørsel

Vi har designet denne tjenesten for å spare deg tid og bryderier når du leter etter lokaler som passer perfekt for nettopp det du leter etter. Gjør letingen enklere ved å bruke eventlokaler.no

Selskapslokaler+2-1.jpg

3. Reserver og bekreft

Send en forespørsel og bekreft din reservasjon for å sikre et vellykket arrangement. Dyktige prosjektledere hjelper deg med å få mest ut av ditt arrangement fra start til slutt.

F6, frognerveien 6 Selskapslokaler eventlokaler.no.JPG
Selskapslokaler F6 frognerveien 6 eventlokaler.no.JPG

Les mer om selskapslokaler, konferanselokaler og andre typer eventlokaler på eventlokaler.no

Holum Studio

Squarespace Expert | Graphic Designer | Web developer | Lead Generator | Project Manager

https://holumstudio.com
Previous
Previous

Årets første offisielle sommerdag

Next
Next

Ta en 360 graders visning av F6