Intimt lokale til bursdagen

 

Feire 30-årsdagen i en cocktailbar

Er du en av de som aldri blir lei av å feire bursdagen? Da er vi flere. På F6 har vi tilrettelagt lokalet for den type feiringer. Våre lokaler er smart innredet, slik at man kan få en skjermet avdeling med egen bar til bursdagsfeiringen. 

Skjermet avdeling med egen bar

F6 er en av Frogners mest populære cocktailbarer, og passer perfekt som selskapslokale til mindre grupper og selskaper. Lokalet er intimt og uformelt, med elegant inventar som står i stil med resten av innredningen. 

Vi har et chambré séparee som kan bookes for private feiringer. I denne avdelingen har vi også egen bar, slik at selskapet kan pågå uforstyrret. 

Intimt lokale med god atmosfære - perfekt for bursdagsfeiringer.

Intimt lokale med god atmosfære - perfekt for bursdagsfeiringer.

 

Skreddersydd opplegg

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for alle arrangementer hos oss, og tilpasser opplegget etter dine ønsker og behov. Av mat kan vi tilby ulike tapasmenyer og fingermat. Kontakt oss for en uforpliktende samtale. Vi viser deg gjerne lokalet. 

Velkomstdrink

Gi gjestene en god start på kvelden med en cocktail som aperitiff. Vi kan lage en velkomstdrink som er etter din smak. Vi tilrettelegger kvelden slik at den blir perfekt.

Vi kan lage en velkomstdrink til deg og gjestene.

Vi kan lage en velkomstdrink til deg og gjestene.

 
 
Marianne Braadland-Konstali